Hallo! 

Ik ben Kimberly, mama en plusmama van 3 lieve kindjes. 
Sinds 2014 heb ik een eigen nagelstudio waar ik mijn passie in verloren heb. Omgaan met mensen, mensen goed doen voelen en vooral mensen kunnen verderhelpen is echt wel mijn roeping. 
In maart 2021 kwam Forever en zijn waanzinnige producten op mijn pad. En dit verhaal wil ik wel even met je delen. 

Op een bepaald moment komt de mama van een klant naar mij toe met deze producten. Heel eerlijk, (sorry Margot haha) liet ik die dame alleen komen uit respect naar mijn klant toe. Ik zag weer iemand die het zoveelste product probeerde verkopen aan mij. Ze gaf wat testers en daarmee was de kous af.

Op een bepaald moment kreeg ik pijn in nek en schouders door mijn job. Normaal smeer ik dan tubes cremes van bepaalde merken, maar had nu net een tester liggen die ik van die vrouw gekregen had. De ‘Heat lotion’. Baadt het niet dan schaadt het niet.
En wat gebeurde er?

Ik stond de dag nadien op, en ik had zo’n ongelooflijk ontspannen gevoel op mijn nek en schouders. Wat ik met de andere tubes nog nooit bereikt had. En van toen af, is de liefde voor aloe vera begonnen.